customheader

Tone Excel Refferal

Tone Excel Refferal

Program Ini Dikongsikan Kepada Anda Oleh : Haji Hairul Azman Bin MAsdar(Tel: 0192296464)

Tone Excel Refferal

  1. Adakah anda perlukan pendapatan tambahan untuk menampung kehidupan anda seharian?
  2. Adakah anda mahu berniaga untuk menambah pendapatan tapi tiada modal yang besar untuk bermula?
  3. Adakah anda mahu berniaga untuk menambah pendapatan tapi sudah tiada masa lapang lagi kerana sibuk dengan kerja part time lain?
  4. Adakah anda mahu berniaga untuk menambah pendapatan tapi takut nak bermula kerana tiada pengalaman dan kemahiran?
  5. Adakah anda mahu berniaga untuk menambah pendapatan tapi takut rugi kerana tidak pandai menjual?
  6. Adakah anda mahu berniaga untuk menambah pendapatan tapi takut rugi kerana tidak pandai bercakap?
  7. Adakah anda yakin bahawa dengan berwakaf dan bersedekah, hidup anda akan diberkati dengan rezeki yang halal dan melimpah ruah?

 

Jika jawapan anda ‘YA’ untuk kebanyakan soalan di atas, maka BERSYUKURLAH kerana program ini memang direka untuk ANDA!

 

Wow, Menarik!!! Apa Sebenarnya Program Ni?
Program ini dikenali sebagai Program Rujukan WoW Tone Excel. Program ini dianjurkan oleh Syarikat Tone Excel Sdn. Bhd. bermula pada tahun 2010. Kini, program ini telah mengumpulkan seramai hampir 1 juta keahlian.
Untuk menjana pendapatan dengan program ini, anda tidak perlu…
X modal yang besar, hanya RM100 sekali sahaja
X guna masa yang banyak, hanya promote web sahaja
X menjual produk dan jumpa orang
X pengalaman dan kemahiran, kami uruskan untuk anda
 

Apa yang perlu anda lakukan hanyalah guna Simkad ToneExcel dengan topup RM20 minimum setiap bulan dan perkenalkan program ini kepada 2 ORANG SAHAJA yang bersedia untuk melakukan perkara yang sama :
Guna Simkad ToneExcel dengan topup RM20 minimum setiap bulan dan perkenalkan program ini kepada 2 ORANG SAHAJA
Mudahnya! Macam Mana Saya Boleh Buat Duit Dengan Program Ini?
Cara Pertama : Pendaftaran Ahli
Apabila anda mendaftarkan nama anda untuk menggunakan simkad ToneExcel, secara automatik anda adalah ahli ToneExcel dan akan memiliki No ID keahlian.
Setiap simkad yang didaftarkan di bawah No ID anda, syarikat akan membayar komisen RM20 kepada anda. Tiada had maksimum, anda boleh mendaftarkan seramai mana yang anda mahu.
Psssst… dengan program ini, anda sebenarnya hanya perlu 2 orang ahli yang aktif sahaja. Itu pun dah cukup untuk jana income 5 angka sebulan!
Cara Kedua : Topup Ahli
Orang-orang yang mendaftar di bawah anda adalah Pengguna Level 1 anda. Apabila mereka topup, anda akan dapat komisen sebanyak 6%.
Orang-orang yang mendaftar di bawah Pengguna Level 1 anda adalah Pengguna Level 2 anda. Apabila mereka topup, anda akan dapat komisen sebanyak 3%.
Orang-orang yang mendaftar di bawah Pengguna Level 2 anda adalah Pengguna Level 3 anda. Apabila mereka topup, anda akan dapat komisen sebanyak 11%
CONTOH FAMILY PLANĀ 
Eh, Komisen Sen-Sen Je… Boleh Kaya Ke?
Sebenarnya ada ramai orang yang telah menjana pendapatan 5 – 6 angka pasif setiap bulan secara konsisten dengan ToneExcel. Tapi saya akan tunjukkan seorang sahaja iaitu orang yang menjadi idola ramai ahli ToneExcel.
Beliau menjadi idola bukan sahaja kerana kejayaan beliau menjana lebih RM500,000 setiap bulan dengan ToneExcel, tetapi juga kerana sifat merendah diri beliau serta sifat suka membantu mereka yang memerlukan… beliau adalah Tuan Mazelan Abas…
Salah satu dari 10 simkad ToneExcel beliau memperolehi komisen RM179,324.07 pada 16 Jun 2015. Dan beliau membayar zakat pendapatan RM19,000 lebih setiap bulan terus ke akaun Majlis Agama Islam Selangor.
Selain itu beliau juga bekerjasama dengan beberapa kedai runcit di kawasan Taman Medan Cahaya, Petaling Jaya untuk menyediakan bekalan makanan asas secara percuma kepada penduduk setempat yang memerlukan.
Beliau juga sering menggunakan Bilik Premier No. 6102 di Hospital Assunta untuk jiran-jirannya mendapatkan rawatan dengan kos lebih RM35,000. Caj bilik sahaja pun RM650 sehari…
Sangat Menarik Kisah Beliau… Kita Boleh Kongsi…
Berapa Potensi Income Yang Saya Boleh Dapat Dengan Program Ini?
Kelebihan Program Tone Excel adalah kita hanya perlu melakukan kerja yang minimum untuk tempoh masa yang singkat bagi memperolehi pendapatan 5 angka setiap bulan secara pasif. Ianya bagaikan duit pencen yang kita perolehi setelah penat bekerja berpuluh-puluh tahun.
Dalam dunia pekerjaan, untuk menikmati duit pencen RM10,000 setiap bulan, kita perlu bekerja keras siang dan malam selama berpuluh-puluh tahun bagi mencapai gaji bulan berjumlah RM20,000 sebulan. Tapi dengan Tone Excel tidaklah sesukar dan selama itu…
Jika setiap orang mendapatkan 20 orang pengguna di Level 1 masing-masing dengan jumlah topup RM20 setiap seorang, kita mampu menjana pendapatan RM17,864 sebulan. Lihat jadual di bawah untuk penerangan lanjut :
LEVEL
BIL PENGGUNA
TOPUP
KOMISEN
JUMLAH
LEVEL 1
20 ORANG
RM 20 X 20 ORANG
6%
RM24
LEVEL 2
400 ORANG
RM 20 X 400 ORANG
3%
RM240
LEVEL 3
8000 ORANG
RM 20 X 8000 ORANG
11%
RM17,600
JUMLAH KOMISEN BULANAN
RM17,864
Fikirkan… kesemua pengguna ini akan topup RM20 setiap bulan. Maknanya anda juga akan menerima komisen RM17,864 ini setiap bulan!!!
Fikirkan… jika kita semua fokus untuk dapatkan seorang pengguna sahaja setiap bulan, kita perlukan 20 bulan sahaja untuk dapatkan 20 orang pengguna. Tak sampai pun 2 tahun untuk menikmati pendapatan pasif RM17,000 setiap bulan!
Agak-agak dengan kerja kita sekarang, berapa lama kita perlu bekerja supaya kita boleh pencen dengan pendapatan RM17,000 setiap bulan seperti ini? Harus diingat, ini bukan gaji, ini pencen, yang kita dapat tanpa perlu bekerja! Hanya berehat sahaja di rumah!
Kesimpulannya, untuk menjana pendapatan pasif RM17,864 setiap bulan, komitmen setiap ahli hanyalah 3 perkara; modal RM100 sahaja, perkenalkan 20 orang ahli baru (tanpa had masa) dan topup minimum RM20 setiap bulan. Yang mana satu berat bagi anda?

 

 

 

hairul

Allah S.W.T menjanjikan REZEKI bagi mereka yang BERSEDEKAH

Allah S.W.T menjanjikan REZEKI bagi mereka yang MEMBANTU orang lain

Allah S.W.T menjanjikan REZEKI bagi mereka yang MENGAJAK orang lain berbuat KEBAIKAN

Allah S.W.T menjanjikan REZEKI bagi mereka yang menghubungkan SILATURRAHIM

Jika kita lakukan KESEMUANYA, pasti ada REZEKI yang dijanjikan Allah S.W.T buat kita.

Ikhlas,

Haji Hairul Azman BinĀ Masdar
Admin Untung2U.Com
019-2296464

PENAFIAN : Ini adalah laman web peribadi untuk tujuan promosi bagi pemilik web dan kumpulan tajaannya. Web ini bukan web rasmi bagi syarikat yang menjalankan perniagaan ini. Segala potensi pendapatan yang dinyatakan adalah simulasi dan bergantung kepada usaha individu yang terlibat untuk mencapai sasaran pendapatan yang dicadangkan.