customheader

Perkembangan Terkini Tone Excel

Perkembangan Terkini Tone Excel

Perkembangan Terkini Tone Excel

Laporan Penajaan Pribadi 3 Tertinggi ToneExcel dot Biz Bulan December2016.

Laporan adalah berdasarkan data sehingga jam 12 tgh-malam malam tadi. Tarih hari ini adalah 23/12/2016
Terbuka kepada semua ahli Tone Excel asalkan mendaftar melalui DEC.

  • 845294 fung ka ket (Taja:59)
  • 1356029 Muhammad iqmal hakim (Taja:41)
  • 1359402 MUHAMAD ALIF RAIMI BIN MOHD SIDIK (Taja:35)

Keputusan Penajaan Pribadi 3 Tertinggi ToneExceldotBiz Bulan November2016.

Tertinggi: Che Zuraini Che Hamat
(Taja:64 id:1346987 Br:Mohd Nurulhuda Bin Yusof)

Kedua: Fung Ka Ket
(Taja:45 id:845294 Br:ngan chia nee)

Ketiga: Tan Pei Li
(Taja:44 id:942762 Br:Cheah Chun Jit)

Penajaan Tertinggi akan mendapat hadiah daripada admin ToneExceldotBiz.

  • Tempat Pertama Tertinggi: RM500
  • Tempat Kedua Tertinggi: RM400
  • Tempat Ketiga Tertinggi: RM300

Hadiah akan diberikan pada bulan hadapannya.
Kepada para pemenang, sila hubungi Cik Izzati (010-523-2047) untuk urusan dan syarat menuntut hadiah.
Syarat untuk menyertainya hanyalah daftar melalui DEC. Tempoh untuk menuntuk hadiah adalah sehingga hujung bulan ini.


Laporan Branch Insentif Penajaan di bawah Branch Mazelan Abas.

Untuk bulan Desember 2016

Laporan rakan2 yang sudah mencapai gandaan 5 penajaan sehingga semalam dan akan diberikan bonus RM100 hari ini.

Laporan adalah berdasarkan data sehingga jam 12 tgh-malam malam tadi. Tarih hari ini adalah 23/12/2016
Sehingga hari ini yang layak menerima Bonus RM100 diatas setiap 5 penajaan.

  • MOHD NUR AFIF BIN MOHD DON (ID:1364414)
  • azman bin ibrahim (ID:1314295)
  • AMIRRUL ROZAIZI ROSMIN (ID:429266)
  • Jaripah binTi Tabaran (ID:1059777)
  • SAZALI BIN ABU HASSAN (ID:93798)
  • ELMIYUS paulus (ID:1021535)
  • NOORHAFIZAH HAMID (ID:1040947)
  • MUHAMMAD FADHLI BIN MOHD ZAWAWI (ID:1248417)
  • JUDE SIKAJAT (ID:1346433)
  • mat usop bin bahari (ID:1347302)
  • ABU UBAIDAH BIN HANAFI (ID:1352406)
  • Halimatus Sadiah bt Abdullah (ID:1366502)
  • Haris bin Hassan (ID:1016028)
  • Mazlina Binti Isa (ID:1360847)
  • Alfairos Bin Ali (ID:448465)
  • motusin@matusin bin bakar (ID:1351138)

Hadiah akan diberikan pada hari ini juga.
Kepada para pemenang, sila hubungi Cik Izzati (010-523-2047) untuk urusan menuntut bonus dengan memberikan no id dan bank akaun anda.
Klik disini untuk penerangan syarat2 menyertainya.


Senarai nama rakan2 yang sudah mencapai 4 penajaan. Kurang 1 sahaja lagi untuk layak menerima Bonus RM100 di bawah Brach Mazelan Abas.

Laporan adalah berdasarkan data sehingga jam 12 tgh-malam malam tadi. Tarih hari ini adalah 23/12/2016

  • Al Hafitz Bin Ali (ID:453786)
  • rokiah bt junid (ID:150596)
  • Ahmed Shahnoor bin Yusuf (ID:1354957)
  • Zahar Pudin bin Abdul Manap (ID:1362982)
  • BADRUL HISHAM ABDUL RAHIM (ID:1143449)
  • AMIRRUL ROZAIZI ROSMIN (ID:283497)
  • Ahmad fitri Abdul Rahman (ID:445733)

Tip-Tip berguna dari pemenang bulanan

Fung Ka Ket Pemenang ke-2 November 2016

(Menaja seramai 45 orang dalam masa sebulan).Simkad Tone ExcelSaya buat penajaan yang tinggi dengan cara sharing konsep senang bagi setiap orang. Sebab konsep senang mudah diingat. Konsepnya ialah sharing dulu tentang kerja Toneexcel ini ialah kerja secara online saja, kita hanya perlu buat copy paste sahaja, jadi mereka dengar akan berminat. Lepastu kita kena sharing kebaikan Komisyen dibagi oleh Tone excel iaitu income secara seumur hidup ( kerja sekali, untung berkali2 ), lepas mereka dengar akan berminat lagi. lepastu kita kena sharing je kebaikan Tone Excel Simkad. Bandingkan kelebihan guna simkad Toneexcel sama simkad biasa.

Suruh mereka imaginekan berapa kita dah bayar teleco lama (ribu ringgit) tapi tak dapat apa2. Lepastu kita sharing testimony kita apa yg kita dapat.

Galak mereka join hari ini supaya untung awal, next bulan tak buat apa2 pun ada Komisyen. Lepastu mereka yg betul 2 minat akan join.

Rakan2 yang belom join Tone Excel kena join hari ini & sekurang juga sebab kita hanya buat kerja ni rajin 1 bulan saja dah boleh dapat Komisyen seumur hidup, xpayah kerja di luar lagi, jadi lepas quit kerja, kita ada free time, ada masa lebih lagi untuk berusaha supaya Komisyen kita meningkat lagi, kita boleh menjalani kehidupan yang kita nak. Awal join, awal untung. Terima Kasih kerana join Tone Excel !

Tan Pei Li Pemenang ke-3 November 2016

(Menaja seramai 44 orang dalam masa sebulan).Simkad Tone ExcelCara untuk taja banyak downline adalah buat iklan setiap hari kat fb, wechat tanpa alasan.

Nasihat untuk orang baru adalah tak perlu tunggu sampai minat baru buat bisnes ni, simkad yang tak boleh dapat duit pun sudah guna berapa tahun, kira top up saja sudah jauh lebih daripada modal sim itu

Ayat di atas karangan Mazelan Abas, dan dibawakan kepada anda oleh:
Hairul Azman
011-3806.3866 (whatsapp/wechat/sms/call)™Saya ingin berjaya bersama-sama ANDA dalam Tone Excel ini. Hubungi saya segera.