customheader

Teknik Promosi

Teknik Promosi

Teknik & Cara promosi offline.

Anda sudah boleh terang atau promosikan kelebihan simkad Tone Excel ini kepada ahli keluarga dan juga rakan2. Pastikan yang anda sentiasa mempunyai simkad extra dalam poket. Jika ada rakan2 yang berminat dan ingin membeli simkad Tone Excel ini, anda sudah boleh menjualnya terus.

Untuk menerangkan kepada mereka, sudah memadai jika anda menggunakan flyers yang diberikan percuma setiap kali anda membeli simkad. Ini contoh flyers yang disediakan oleh HQ.

Simkad Tone Excel

Simkad Tone Excel

Yang lebih baik, selepas anda dah buat table talk/presentation dengan mereka, pastikan yang anda meninggalkan sesuatu buah tangan untuk mereka baca dan fikir apabila balik kerumah nanti. Kalau saya, saya akan berikan buku kesedaran supaya mereka boleh terbuka minda untuk sertai tone excel ini.

Kalau mereka tak sempat baca pun, mungkin orang lain akan baca juga. Mana tahu, mungkin orang lain tersebut yang join bawah anda.

Simkad Tone Excel

Pelanggan anda bertambah, bermakna komisyen anda juga akan bertambah.


Cara Promosi Online.

Promosi secara online memerlukan serba sedikit pengetahuan menggunakan komputer, sekurang2nya anda tahu dan ada facebook atau whatsapp atau wechat.

Untuk menggunakan cara promosi online, anda perlu ada website sendiri. Disini saya mudahkan anda untuk memiliki website sendiri. Saya sudah siapkan satu website untuk anda secara percuma. Apa yang perlu anda lakukan hanyalah dengan mengisi borang dibawah ini, 5 minit nanti anda sudah ada website sendiri yang canggih.


Teknik iklan di facebook yang saya gunakan.

Iklan melalui facebook adalah antara cara yang termudah, berkesan tetapi tak ramai yang menggunakan sepenuhnya. Ada 2 cara yang boleh anda gunakan untuk promosi di facebook ini.

Pertama:Promote toneexcel ini secara manual terus ke wall anda.

Guna teknik ini sekurang-kurangnya sekali sehari, dan lakukanlah sekurang2nya selama setahun. Promote maknanya iklan terus atau update wall anda.
Ini contoh iklan terus ke dalam wall kita.
Simkad Tone Excel

Ini contoh saya update wall saya.
Simkad Tone Excel

Kedua: Promote toneexcel ini ke group2 facebook menggunakan robot (autopilot).

Simkad Tone Excel

Robot yang saya gunakan adalah software Old Community Suite untuk menjalankan tugas ini untuk saya setiap hari, tanpa saya perlu duduk depan komputer.

Simkad Tone Excel

Lihat video dibawah ini terlebih dahulu bagaimana saya menggunakan Ocomm.

Ayat-ayat di atas karangan Mazelan Abas, dan dibawakan kepada anda oleh:
Hairul Azman
011-3806.3866 (whatsapp/wechat/sms/call)™

Saya ingin berjaya bersama-sama ANDA dalam Tone Excel ini. Hubungi saya segera.